Nu Eerst JIj!

Coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te helpen veranderen. Kinderen van nu ervaren regelmatig druk, spanning, hoge eisen en onzekerheden. Niet ieder kind hoeft dan gelijk een diagnose te krijgen of langdurig in behandeling, integendeel! Coaching is een laagdrempelige manier om zelf weer de kracht te vinden vooruit te komen.


Wat betekent dit voor "Nu Eerst Jij!"


Als jij als kind/jongere of ouder, je zorgen maakt, tegen problemen aanloopt of het zelf even niet meer weet, dan wordt het NU tijd om, samen met mij, aan de slag te gaan.

Misschien heb je faalangst, heb je het moeilijk om op school te plannen en te organiseren, weet je niet goed hoe je moet leren, wordt je gepest, heb je angsten, zijn er thuis conflicten, ben je juist heel stil en verlegen, of weet je het in deze Corona tijd gewoon even niet meer?

Dan kan ik als coach waarschijnlijk iets voor je betekenen en het mooie is, er is geen wachtlijst!

Mijn aanpak is persoonlijk, speels, professioneel, snel, toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Na een kennismaking met het kind, de jongere en de ouders gaan we samen aan de slag op een manier die bij jou past.

Als het niet bij je past hoef je niet de hele tijd stil te zitten op een stoel, maar kunnen we ook naar buiten voor een Walk en Talk. Ik maak gebruik van de sterke kanten die er al zijn en we bekijken samen wat JIJ NU nodig hebt, stap voor stap. Ik heb verschillende materialen (praatplaten, werkboeken, beeldmateriaal) waardoor we op een ongedwongen manier in gesprek gaan met elkaar. Na een paar bijeenkomsten evalueren we en bepalen of en hoe vaak we nog denken nodig te hebben.

Ik begrijp dat ouders het spannend kunnen vinden om hun kind voor een moment toe te vertrouwen aan een coach en dan ook nog een man. Ik hoop deze spanning weg te kunnen nemen door eventueel ouders digitaal mee te laten kijken (maar niet te luisteren, want dat is privé ).