Nu EErst Jij en Corona
Ik mag als coach Nu Eerst Jij! voortzetten met inachtneming van de geldende afstand- en hygiëneregels.

Er zijn wel specifieke voorzorgsmaatregelen:

Nu eerst Jij! vraagt jou om bij binnenkomst je handen te ontsmetten.

Ik let er goed op de ruimte te ventileren, na elke bijeenkomst worden de stoelen schoongemaakt, de deurklinken en de leuningen worden ontsmet en ik plan voldoende ruimte in tussen de sessies, indien mogelijk.

Coaching op afstand met bijvoorbeeld Zoom of teams blijft een volwaardig alternatief, deze manier van coachen kan bij sommige hulpvragen ingezet worden maar niet alle trajecten lenen zich daarvoor. Dan werkt het toch echt beter om jou of uw kind in het echt (face to face) te zien en zo ter plekke samen te trainen. Ik hou van buiten dus als we samen denken dat dat fijn is kunnen we daar afspraken over maken.

Bij gezondheidsklachten van ouders of het kind kan de afspraak fysiek niet doorgaan, we kijken dan naar een nieuwe of een andere (digitale) mogelijkheid. Mochten er een aantal dagen na sessie klachten ontstaan, neem dan alstublieft contact op met Nu Eerst Jij! zodat ik op de hoogte ben van de mogelijke besmetting.

Het is vanzelfsprekend dat ik de algemene richtlijnen van de rijksoverheid in acht blijf nemen. Een mondkapje is niet verplicht, uiteraard mag dat wel.

Als we eenmaal gestart zijn met een traject vraag ik aan de ouders om uw kind af te zetten bij de voordeur en niet mee naar binnen te gaan. Bij het ophalen van het kind, vindt de “overdracht” buiten of bij de voordeur plaats. Uiteraard met inachtneming van zoveel mogelijk privacy.

Ik hoop van harte dat Nu Eerst Jij! deze pagina kan verwijderen van de site, tot dat moment maken we er het beste van!

Veiligheid voorop!